Over Pieter techniek

Wij  zijn een bedrijf gevestigd in Nijmegen en hebben al 10 jaar ervaring in elektrotechniek, telecommunicatie, infrastructuur bekabeling, utiliteitsbouw en renovaties.

Pieter techniek denkt met u mee als opdrachtgever om zo tot een goed eindresultaat te komen. Hierbij garandeert Pieter techniek zijn klanten op een hoogwaardig vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid.  

Daarbij kunt u rekenen op een gedetailleerde realisatie van uw opdracht. Vanzelfsprekend voldoet de materialen en gereedschappen die Pieter techniek gebruikt aan de gestelde eisen.

Waarden

Pieter techniek heeft basiswaarden geformuleerd die samen met de missie het fundament vormen voor het beleid van de onderneming. 
Het ondernemerschap Pieter techniek is gebaseerd op een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor het werk dat hij doelt. Hij wilt kwaliteit leveren en inspelen op kansen die zich voordoen.

Van alle benodigde disciplines houdt Pieter techniek de zorg voor de arbeidsomstandigheden in: Het bereiken van een groot mogelijke veiligheid, en zo goed mogelijke bescherming van de gezondheid en het bevorderen van het welzijn.

Alsmede een zo goed mogelijke beheersing van het ziekteverzuim en het voorkomen van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

 

Electricien Voor Acuut Hulp

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Speciale aanbieding voor nieuwe klanten

10% Korting

24/7 Storingdienst